Okresní kolo dorostu a štafet Plamen

Sportovní areál Slezan, ve Frýdku-Místku, patřil v sobotu 9. května hasičům. Proběhlo zde Okresní kolo dorostu a štafet hry Plamen.

Nejprve přišli na řadu dorostenci. Ti soutěžili v disciplínách běh na 100 m s překážkami a dvojboj. V průběhu dne si ještě napsali znalostní test. Náš sbor reprezentoval Petr Chocholatý (kategorie starší) a Hana Chocholatá s Karin Kozovou (kategorie střední). Kozlovjanům se dařilo a dosahovali zdařilých výsledků. Po přičtení bodů z podzimního kola, se v rámci okresu, umístili následovně:

Petr Chocholatý – 2. místo

Karin Kozová – 2. místo

Hana Chocholatá – 3. místo

 

O půl jedné přišly na řadu družstva mladých hasičů. Ty čekaly štafety – štafeta dvojic, štafeta CTIF, štafeta 4×60 m. V těchto disciplínách není důležitá jen rychlost, ale i síla, přesnost a zdatnost. Naše družstva bohužel nebyly, kvůli nemocem, kompletní. I přesto dosahovaly ve velké konkurenci (15 týmů MŽ a 20 týmů SŽ) zdařilých výsledků.

Mladší žáci

Štafeta dvojic – 4. místo

Štafeta CTIF – 5. místo

Štafeta 4×60 m – 5. místo

 

Starší žáci

Štafeta dvojic – 13. místo

Štafeta CTIF – 3. místo

Štafeta 4×60 m – 5. místo

 

V průběžném pořadí se oba týmy drží na 5. místě. Závěrečné, a rozhodující, kolo hry Plamen nás čeká příští týden v Horních Tošanovicích, kde proběhnou útoky.


Všem gratulujeme a držíme palce do dalších závodů!!!

 

Fotogalerie zde

Výsledky soutěže dorostu
Výsledky štafet mladších žáků
Výsledky štafet starších žáků
Průběžné pořadí žáků hry Plamen